Financiëel Advies

Hypotheek / Krediet
         Financieringen Pensioen      

                   Rentetarieven

Besparingscheck

Besparingen
         Financiële check     
                    Verzekeringscheck

ë

Financiëel Fit

Abonnementen
         Topfit       

                   Budgetplanning

Een krediet aanvragen

U kent vast wel die reclames van even snel geld lenen tegen een lage rente. Toch kan lenen voor problemen zorgen. U moet dan ook heel alert zijn bij het aangaan van een lening. Veilig lenen is grotendeels uw eigen verantwoording.

Een Doorlopend Voordeel Krediet werkt heel gemakkelijk. U bespreekt over welk bedrag u wilt beschikken en aan de hand daarvan wordt de kredietlimiet vastgesteld. De kredietlimiet is minimaal EUR 2.250,- en maximaal EUR 68.067,-. Met een Doorlopend Krediet heeft u altijd financiële reserve: het geld dat u op een bepaald moment nodig heeft, kunt u opnemen tot aan de kredietlimiet. U betaalt het opgenomen bedrag in gedeelten terug, samen met de rente over dit bedrag. Afgeloste bedragen kunt u vervolgens meteen weer opnemen. De looptijd is afhankelijk van de bedragen die u opneemt en aflost.

U betaalt een maandtermijn, bestaande uit een aflossingsdeel en een rentedeel. U betaalt alleen rente over het bedrag dat u heeft opgenomen. Het rentetarief is variabel. Als de rente wijzigt, dan wijzigt de looptijd van uw Doorlopend Voordeel Krediet. Uw maandtermijn blijft dezelfde. Wilt u uw Doorlopend Krediet sneller aflossen dan met de afgesproken maandtermijnen, dan kan dat boetevrij. De maandtermijnen worden via een automatische incasso van uw rekening afgeschreven. U heeft er dus geen omkijken naar. En dat is wel zo gemakkelijk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de verschillende Kredietmogelijkheden neem dan contact met mij op,

telefoon : 0521 38 29 54 of  06 18 38 85 05

of stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cheap web hosting service is not always a good solution. I highly recommend reading some hosting reviews such as hostmonster review or ipage hosting review.

Lowie van Zwieten Dienstverlener

Houthaven 18
8331 LZ Steenwijk

KvK       52782433
afm       12040118
kifid      300.014558

Contact

Telefoon: 0521 38 29 54
Fax:          0521 38 05 96
Mobiel:    06 18 38 85 05
E-mail:     info@lowievanzwietenadvies.nl

Financieel Dienstverlener Lowie van Zwieten